snakkeboble

VURDERER DU Å INSTALLERE VARMEPUMPE?

Klikk for gratis befaring!

FJ Klima Norge AS er offisiell distributør av Fujitsu klimaprodukter i Norge. Vi leverer konkurransedyktige klimasystem til forhandlere og næring, som gir trygghet til å satse offensivt i markedet.

Vår adresse er:
Prestegardmarka 4, Lye
4340 Bryne

Telefon: 73 200 700

For generelle henvendelser send oss en e-post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


ForhandlerForbrukerstøtteKunder av COOP
Er du forhandler kan du registrere din henvendelse vedrørende teknisk support, forespørsler vedrørende reservedeler, reklamasjoner etc. her.


Registrer henvendelse

 

Fujitsu varmepumper forhandles gjennom vårt nettverk av profesjonelle partnere i hele Norge og forespørsler fra sluttkunder som ønsker tilbud på varmepumpe vil bli videresendt til nærmeste forhandler for videre oppfølging.


Sluttkunder som har behov for service eller teknisk assistanse på installert varmepumpe bes om å kontakte forhandleren som de har kjøpt og fått installert varmepumpen fra - se garantihefte. Dersom forhandleren ikke eksisterer lengre eller ikke utfører denne typen tjenester - kan vi be en annen forhandler i området ta kontakt.


Registrer henvendelse
Dersom du har spørsmål vedrørende Fujitsu varmepumpe kjøpt hos Coop kan du registrere din henvendelse her.


Registrer henvendelsenovap medlem