snakkeboble

VURDERER DU Å INSTALLERE VARMEPUMPE?

Klikk for gratis befaring!

5 års garanti

Når du kjøper en Fujitsu Nordica- eller Waterstage varmepumpe, kjøper du et kvalitetsprodukt med fem års garanti. Kvaliteten dekker en godt gjennomført installasjon og god kundeservice. Du kjøper alt en pakke, slik at du holdt risiko og bekymringsløse.

Les mer om vilkårene for og omfanget av fem års garanti under menypunktet Info - Spørsmål? - Garanti.

Vi samarbeider tett med våre forhandlere, noe som gir garanti og trygghet for deg som forbruker.

Det er ikke hvem som helst som kan være forhandler og installatør av Fujitsu varmepumper i Norge. Vi går ikke på akkord med kvaliteten, og dette sikrer deg en langsiktig og god investering.

Din nye Fujitsu varmepumpe er en velprøvd og gjennomtestet produkt. Varmepumpene har dessuten også mange andre fordeler, som gir både energisparing og høy komfort.

Fujitsu har hovedkontor i Japan. Derfra sendes varmepumpen videre til Tyskland, hvor vi får våre varer fra. Som kunde er du garantert at produktet kommer til deg direkte gjennom offisiell leverandør nettverk. Fujitsu har en sterk posisjon med store markedsandeler over hele verden. Fujitsu har kunder i privat så vel som i næringsbransjen.

Om parallellimport

Hvis du har besluttet å kjøpe en Fujitsu varmepumpe, kan det være fristende å velge den billigste forhandleren når du handler. Dessverre er det sjelden billigere på lang sikt, det er somregel en grunn for at prisen er billigere. Flere forhandlere av Fujitsu i Norge ikke er godkjent av oss. De kjøper sine varer fra utenlandske nettsteder eller i restlager fra f.eks. Sør-Europa. Fenomenet kalles parallellimport.

Det er kun Fujitsu varmepumper levert av oss, den offisielle norske importøren, at du kan du være sikker på at varmepumpen er designet for drift og bruk i Norge. Forhandlere som ikke får levert varmepumper fra importøren har heller ikke tilgang til det offisielle reservedelsnettverket. Noen forhandlere importerer også sine varmepumper fra Sverige. Dette gjør det vanskelig å vite hvor varmepumpen faktisk kommer fra, eller om det er en utdatert modell.

Disse forhandlere kan ikke tilby deg den samme gode garanti som hvis du kjøper fra en av våre autoriserte forhandlere. Denne risikoen pålegger forhandleren deg, og hva som verre så er ikke forhandleren forpliktet til å fortelle deg at produktet er importert fra andre kanaler. Du kan dermed risikere å til slutt ende opp med en varmepumpe som ikke er bygget for norske værforhold, selv om forhandleren hevder noe annet.

Fujitsu Nordica serien er designet for det nordiske klimaet. Gjennom våre forhandlere leverer vi varmepumper som sikrer deg stabil og billig varme under alle vær- og vindforhold, samt et sunt og behagelig inneklima i mange år framover. Sørg for å ta kontakt med en av våre autoriserte forhandlere når du investerer i en varmepumpe. Vi hjelper deg gjerne med å henvise deg til en av våre forhandlere.
novap medlem