snakkeboble

VURDERER DU Å INSTALLERE VARMEPUMPE?

Klikk for gratis befaring!

FJ Klima Norge AS ble etablert i 2014 og er i dag distributør av varmepumper og klimaanlegg til profesjonelle kunder over hele landet. Vi er Norges eneste offisielle distributør av Fujitsu varmepumper og klimaanlegg, og stolte over å representerefujitsu general Fujitsu General, Europas ledende merke innen klimaprodukter.

Vi samarbeider med profesjonelle forhandlere over hele landet og har ingen direkte leveranser til sluttkunde. Vårt tilbud til markedet skal ivareta hele verdikjeden fra prosjektering, tilbud, produktleveranse, installasjon, garantier, og til inngåelse av serviceavtaler.

Vi gir våre forhandlere tryggheten til å satse offensivt i markedet med sterke merkevarer med høy kvalitet og sikker drift.

Kompetanse gir konkurransefortrinn

Når våre kunder er gode er vi gode. Vi fokuserer på kompetanse og ønsker at vår kunder skal ta del i dette. Et godt samarbeide betyr utveksling og overføring av kompetanse begge veier. Vi har fem fokusområder som vi etter hvert har opparbeidet oss høy kompetanse på og som vi gjerne deler med deg.

Salg

Vi har egen opplæring på salg som tar for seg alle momenter vi mener er viktig for å lykkes i markedet.

Produktopplæring

Denne opplæringen deles inn i produktkategorier air condition split, luft/luft varmepumpe, luft/vann varmepumpe og store VRF system.

Installasjonsopplæring

Vi sertifiserer alle som installerer vår produkter. Dette er en trygghet for både oss og våre kunder. Dette gjelder også for feilsøking og service/vedlikehold.

Teknisk support

Våre tekniske medarbeidere bistår med svar på spørsmål om produktene og prosjektering av nye anlegg som skal tilbys.

Markedsavdelingen

Vi bidrar til gjennomføring av markedskampanjer både lokalt og nasjonalt. Vi utformer annonser og brosjyrer som er tilpasset den enkeltes behov.

Fujitsu  – Europas ledende merke
fj marked

  • 400 mrd. kr i omsetning
  • 180.000 ansatte
  • Japans største aktør i Europa på air condition
  • Hovedkontor for Europa i Tyskland
  • Stort støtlager på 30.000 m2 i mellom Europa
  • Produserer nærmere 3 mill. aircondition i året

 

novap medlem